Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
013 - Off topic

Ny medarbetare!

2014-02-26 02:33 #0 av: Calcifer

Hallå alla glada JB fans.

Bellatrix heter jag, är 25 år gammal, och har precis blivit medarbetare på JB ifokus. Jag kommer vara den där hemska vuxna personen som försöker hålla ordning så att absolut alla ska kunna trivas här! Alla som vill diskutera, både de som är fans och de som inte är det. Varför har jag blivit medarbetare? För att jag tror genuint att denna sajt kan bli väldigt levande och att den så småningom faktiskt kan hjälpa till att justera det rykte som tyvärr många Beliebers har. Vi vill ju att alla ska tycka det är kul att vara här, och att alla ska kunna ha åsikter, och att ni Beliebers ska slippa försvara er så mycket men att de som inte delar era åsikter också ska "våga" skriva här.

JB ifokus är till störst del för de som är fans, men om alla hjälptes åt att vara mer välkomnande till de som inte är fans så skulle förmodligen fler ge hans musik en chans och det finns kanske t.o.m. de som har möjlighet att bli fans. Naturligtvis ska det dock inte tolereras att det kommer in användare som bryter mot reglerna och är otrevliga mot medlemmarna eller JB. :)

Det kan hända att sajtreglerna blir lite modifierade, och det sker efter en noggrann diskussion med sajtvärden Gerro såklart!


Lite kort om mig:

Jag är 25 som sagt, bor i Japan för tillfället och studerar japanska. Jag är vad jag skulle kalla ett "tyst" JB fan, som faktiskt lyssnat mycket på hans musik i flera år, haft någorlunda koll på intervjuer och dylikt och haft mycket respekt för honom. Däremot har jag på senare tid helt enkelt justerat mina åsikter en del av väl grundade anledningar, och det har lett till att folk antar att jag alltid "hatat" JB, vilket helt enkelt inte är sant alls.

I övrigt älskar jag musik, film, och att lära mig japanska!


Nu livar vi upp sajten tycker jag, allihopa, tillsammans och gör den till en riktigt rolig plats för alla att hänga på!

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-02-26 16:48 #5 av: Gerro

Får ännu en gång hälsa dig välkommen!

Jag la till Bellatrix som medarbetare då jag känner att jag inte har tid att fixa allt själv. Jag går sista terminen i nian och har fullt upp med prov m.m. Det är därför som jag inte har varit så aktiv på forumet.

Kom ihåg att hålla en trevlig ton och respektera varandra. Som Bellatrix säger så tror även jag att sajten kan bli aktiv om vi bara justerar den lite :)


Anmäl
2014-02-26 19:17 #33 av: Gerro

Jag tar bort kommentarerna av en anledning och det är för att hålla tråden ren, har ni frågor så pma mig.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.