001 - Allmänt om Justin Bieber

"Divig, dryg och otrevlig "

2014-03-10 16:04 #0 av: lisora


http://nyheter24.se/noje/hollywood/764265-divig-dryg-och-otrevlig-sa-har-du-aldrig-sett-bieber-forut


vad tycker ni? :/ synd att han är så arrogant faktiskt.. menmen

Anmäl
2014-03-10 16:38 #1 av: Calcifer

Jag kan tyvärr inte påstå att jag skulle ha mycket bättre attityd om jag blev utfrågad i över fyra timmar av en person med så taskig attityd som den personen hade. Han hade knappast en trevlig ton heller, om jag ska vara ärlig. Sen känner jag också att det är typ... alltså, om hans livvakter har gått runt och slagit ner folk är det de som ska ha skit för det. Även om Justin skulle varit den som sa "det ska ni göra", så är de vuxna människor som i så fall borde ha nog med vett för att sluta och säga åt Justin att han är helt bäng som ber dem slå ner folk.

Om t:ex någon av mina lärare nu slog ner någon och jag blev utfrågad av en otrevlig människa i över fyra timmar som om det är mitt fel och att jag borde skämmas för att de betett sig illa skulle jag nog ha precis lika taskig attityd.

Jag är inte långsam att kritisera där jag tycker Justin gör fel, och jag tycker definitivt han beter sig omoget och kaxigt och rätt drygt - men jag kan även förstå precis varför han gör det och även om det definitivt inte är ett bra beteende så tänker jag inte låtsas att jag inte skulle känna liknande.

Så nog har han taskig attityd i de klippen, men vi har sett en bråkdel av vad som sades, för allt vi vet kan ju intervjuaren ha sagt ännu otrevligare saker som gjort att Justin reagerar som han gör.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-10 17:20 #2 av: Halcyon

Superbra skrivet #1! Håller med dig till hundra.

Kan verkligen förstå till viss del av att han var upprörd osv. Förstår inte ens hur nånting med Selena kan ha med saken att göra? Om han dejtat henne? Om han pratat med henne? Asså snälla. Så värdelös domare. Tycker dock att Justin kunde ha varit den bättre ändå och inte betett sig sådär. 

Anmäl
2014-03-10 20:56 #3 av: lisora

Kan tillägga att jag bara såg första videon då jag hade bråttom till bussen! 

Sen är ju även klippen från TMZ vilket jag har förstått är en rätt sketen hemsida som gillar att kasta skit på Biebz? 

Anmäl
2014-03-11 01:42 #4 av: Calcifer

TMZ är en ren skvallersida som definitivt valt ut de "värsta" bitarna för att få Justin att se så hemsk ut som möjligt. Och har förmodligen klippt bort de bitar där han blir tilltryckt ordentligt under intervjun. Så nä, skulle inte ta det så allvarligt faktiskt.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-11 14:52 #5 av: Fizzy

Dock gör han det bara värre genom att vara dryg. Även om man nu inte ska tro filmerna som ligger ute att han bara var "lite" divig och kaxig. Så väljer jag att tro att han var onödigt kaxig. Oavsett vad för frågor som dom ställer så är det bästa du kan göra att vara trevlig. Övertrevlig till och med. Det förvirrar dom och du ses som en bra individ.


Tror han ska göra som han själv sa. Lägga av med musik ett tag och fokusera på något annat. Kändisskapet har satt honom i en situation han inte kan hantera. Kom inte med att andra killar i hans ålder är som han för det stämmer inte. Det är endast en handfull som är som Justin. Jag är ett år äldre än Justin och jag har aldrig hittat på dom sakerna han är skyldig till.

May the Gerbils be with you :3

Anmäl
2014-03-11 16:30 #6 av: Calcifer

#5 Nej klart man inte ska skylla allt på åldern, den är ingen ursäkt. Och det skulle absolut vara bäst om han hade lyckats hålla attityden på rätt köl. Å andra sidan... att bete sig lite kaxigt är ju ingen sak egentligen. Alltså, hade det inte varit för att han gjort rejäla snedsteg på senaste hade nog ingen riktigt brytt sig. Visst, han hade taskig attityd och betedde sig rätt omoget. Men i jämförelse är det inte direkt så farligt. Jag tar gärna att han beter sig som så i några intervjuer till istället för att han typ kör rattfull igen.

Sen finns det definitivt många killar i hans ålder som beter sig liknande. Och folk yngre som gör det. Och äldre. Hans beteende är knappast unikt till bara honom. Men håller med om att han borde ta en paus tills han rett ut sig själv lite.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-11 18:56 #7 av: lisora

Jag tror också dessvärre att folk tycker det är roligt när Justin "gör bort sig". Det kan man ju se på paparazzis också (fy de är så otrevliga!!) när de verkligen säger saker för att göra honom förbannad... Det blir ju en bra "story" då. :/ 

Anmäl
2014-03-12 02:40 #8 av: Calcifer

#7 Så är det absolut. Och det gäller tyvärr de flesta kändisar. Jag har tur som inte är känd, för jag skulle aldrig tåla skiten de säger till en. Jag skulle förmodligen slagit ner dem allihopa själv så... bara tur att jag inte är känd.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-13 20:46 #9 av: Krikke

Hahah månadens klipp, han e för skön. Först en polis som ljuger ihop en massa smörja och nu nån form utav domare som redan innan kommit överens med Tmz om vad som skall frågas i videon som senare skall komma att läckas :) Vart är mänskligheten på vääääääg.

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-03-16 11:57 #10 av: fotboll22

Jag såg nästan hela videon. 1 timme och några minuter var den. Den som alla säger är 30 minuter och "full video" är inte sant. Ni vet den delen där Dem säger att Justin ska kolla på en film. Där alla säger att han var dryg. Han hade sett filmen 5 ggr innan. Och till slut blev han så dryg som han blev. Det skulle jag också... Dem klippte sedan ut delen där han satt och lyssnade på filmen alla fyra ggr. Femte gången tyckte han det var nog. Och sedan frågade de saker om Selena fyrtiofem gånger.. Inte konstigt att han blir sur. Det var ju liksom ett förhör och inte en jävla intervju vilket Justin påpekade ett antal gånger. Han frågade också om Justin tog hand om sin livvakt. Vilken jävla fråga är det?! Både han och killen som var med Justin var jävligt irriterade och trötta på att förhöret förvandlades till en intervju om massa skit frågor. Detta fick justin att verka dryg och otrevlig. Första gången han såg klippet i Miami frågade snubben massa saker och Justin svarade på alla lugnt. Efter det fick han se klippet fyra gånger till och sedan massa skit frågor om Selena, Usher.. m.m .. Sedan när dem märkte att Justin var dryg och irriterade frågade det honom om han någonsin har varit i Australien.. Vilket också var en jävligt dum fråga.. Fattar inte varför alla vill se honom som en idiot....

Anmäl
2014-03-17 23:04 #11 av: Krikke

"Förhöret" var en intervju redan ifrån början som skulle säljas till Tmz och detta visste Justin och hans advokat därav drygheten och det både hör och ser man. Behöver inte sägas mer, punkt.

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-03-18 01:33 #12 av: Calcifer

#11 Fast nja, klart det får sägas mer om man har något att säga. Tror inte du kan sätta punkt på diskussionen åt andra människor faktiskt.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-18 09:30 #13 av: Halcyon

#11 Varför gick han med på det då?

Anmäl
2014-03-19 03:22 #14 av: Calcifer

#13 Jag är inte helt insatt, men om jag inte tänker fel så borde han ha varit "tvungen" att ställa upp. Antingen för att han enligt lag måste svara på vissa av dessa frågor då det trots allt är hans anställda som brutit mot lagen, eller för att... alltså, det skulle nog sett ännu värre ut om han inte ställt upp. Då hade det ju skrivits om allt han "måste" dölja eftersom han "vägrar" bli intervjuad etc.


"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-03-19 08:31 #15 av: Krikke

#12 Menade inte att sätta punkt på diskussionen utan sätta punkt på vad som är rätt i denna frågan, självklart skall det diskuteras vidare!

#13 #14 Bestämmer polisen sig för att man har något att komma med på ett vittnesmål så har man inget val utan då får man snällt åka dit och vittna, jag har själv gjort det och det är inte jätte trevligt när dom pressar på en, särskilt när dom hittar på saker också för att dom inte har något att gå på haha. Så Justin var alltså på ett vittnesmål, han var inte misstänkt för något. Men dom på andra sidan bordet hade inte vittnesmålet för avsikt utan att läcka skiten till media, vad hade annars kameran för funktion? SkämtarJag hade då ingen kamera under mina vittnesmål iallafall, jag fick en skäggig gubbe med ett block.

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-03-19 08:33 #16 av: Krikke

Justins och hans advokat visste det redan från början. Justin blinkade flera gånger till kameran Glad Jag tycker iallafall inte att frågorna var relaterade till det centrala innehållet! 

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-03-19 08:34 #17 av: Krikke

Ni behöver inte mer än en och en halv minut Glad

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-04-08 15:25 #18 av: Hyvens

Kan förstå om han blir irriterad och sur, när de tjatar (Vilket jag antar att de gjort, bara läst en del inlägg och inte sett videorna) 

Men om man är så känd som han är så tycker jag att man får tänka sig för. 

Anmäl
2014-04-08 15:27 #19 av: Calcifer

#18 Jo, jag kan hålla med om det, å andra sidan så är han gammal nog att välja själv. Alltså, jag tycker att så länge man är medveten om hur man kan se ut utåt så får man väl göra som man vill. Inom rimliga gränser då, jag talar mer om typ ens attityd och det man säger snarare än riktigt hemska saker.

Så ja, Justin är nog medveten om att han verkar både dryg och divig, men så länge han står för det är det hans val i mina ögon.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-04-08 16:42 #20 av: fotboll22

Bara för man är känd betyder det inte att man ska tänka sig extra för. Usch jag skulle aldrig klara av att vara Justin. han har så mycket press på sig. Dock tycker jag att ingen ska bete sig så men nu var det ju ett undantag... tycker jag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.