001 - Allmänt om Justin Bieber

Väldigt dött här inne...

2014-10-29 09:18 #0 av: fotboll22

Som rubriken lyder förstår jag inte hur sajten över huvudtaget fungerar. Det skrivs nästan aldrig några trådar och är allmänt tomt och dött. Funderar på att sluta titta in här och ta bort sajten från "mina fokus-sajter"

Anmäl
2014-10-29 09:22 #1 av: fsigge

håller med dig, för några år sedan var det rätt vanligt att vara en belieber...

Anmäl
2014-10-30 08:38 #2 av: fotboll22

Ja exakt. Vet inte vad som hände...

Anmäl
2014-11-02 19:15 #3 av: Krikke

Vänta tills det kommer ett nytt riktigt studioalbum så blir det nog tryck på grejerna igen :)

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-11-06 15:12 #4 av: Calcifer

Jag tror det är mest för att det är lite aktivitet på Bieber fronten just nu. Det mesta som skrivs om honom nu är negativt, och då jag vet att sidan är fylld av Bieber fans vill jag inte gärna publicera 15 inlägg som visar honom i en negativ synvinkel (från diverse skvallersidor då, så man vet ju inte hur sant det är). Kommer det nya nyheter, nytt album, ny film, bok, sånger, turné, osv så tror jag att sidan kommer bli väldigt mycket mer aktiv.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-11-11 19:00 #5 av: Krikke

Senaste nytt är att det verkar som att nästa album kommer på hans födelsedag. Alltså 1 Mars :)

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-11-12 12:44 #6 av: siaames

#4 Håller med!

Anmäl
2014-11-12 15:45 #7 av: fotboll22

Fast man kan fortfarande uppdatera sajten. Finns mycket bilder osv han har lagt upp på t.ex instagram. Tweets osv..

Anmäl
2014-11-13 12:43 #8 av: Krikke

#7 Där har du en poäng! :)

/ Krikke

Medarbetare på Hockey iFokusFotboll iFokus

| Frölunda HC | IFK Göteborg |

Anmäl
2014-11-13 21:51 #9 av: Calcifer

Jag kan inte svara för sajtvärden, men jag ska förklara varför det varit dött för min del:

Det började med att jag flyttade hem från Japan pga en grov depression och min asperger som gjorde det omöjligt för mig att studera. Då blev det jobbigt att hålla igång på ifokus eller internet överhuvudtaget. Sedan blev jag tillsammans med mitt ex igen och jag lämnade allt och flyttade till England för att bo med henne och hennes son. Då blev mitt liv övertaget av av andra prioriteringar: vara sambo, gå i skola, och vara styvmamma.

För exakt en vecka sedan helt från ingenstans gjorde min sambo slut med mig och det knäckte mig rejält och jag har sedan dess stressat runt som en idiot mellan gråtattacker och (elaka saker jag gjorde mot mig själv som jag inte tänker specificera här, men ni förstår nog poängen) och försökte få pengar från ingenstans att räcka till att ta mig hem igen och att hoppa av skolan och undvika att CSN skulle kräva tillbaka 70 000:- som jag fortfarande inte vet om de kommer göra eller inte. Senaste tre nätterna har jag haft nattskräck och vaknat skrikandes och idag har jag spenderat 16 timmar efter noll sömn med att resa hem till Sverige igen.

I skrivande stund sitter jag hos mina föräldrar i gästrummet och försöker få ihop vad jag ska göra härnäst och hur mina nästa steg i livet kommer bli.

Så det har lett till att denna sajt, samt mina egna sajter inte blivit prioriterade för just nu försöker jag prioritera att överleva.

Vill ni dock starta trådar och diskutera vissa tweets ni tycker är riktigt bra eller så är det helt välkommet. Men personligen har jag tyvärr mer tunga saker att försöka hantera.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-11-16 22:29 #10 av: fotboll22

Oj vad jobbigt för dig! Då förstår jag absolut. Dock så var det inte specifikt mot dig. Utan hela sajten! Alla har ett ansvar att hålla igång den inte bara en person. Du kanske ska ge ansvaret till någon annan ett tag? Tills allting löst sig. En nära kompis? :)

Anmäl
2014-11-18 23:09 #11 av: Calcifer

#10 Naturligtvis, men jag kan ju inte förklara eller ge information kring någon annans oaktivitet, bara min egen och kände att det var dags att ge en förklaring kring varför jag som medarbetare inte är särskilt aktiv just nu. Men det är som sagt alltid helt ok för andra medlemmar att starta trådar och diskussioner.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.